دانلود طرح جامع شهر رشتخوار

ساخت وبلاگ

بخش مطالعات شناخت شهر طرح جامع شهر رشتخوار که توسط مهندسین مشاور آداک تهیه شده رو به صورت PDF در 99 صفحه از لینک داده شده می تونید دانلود کنید.

[میهمان عزیز شما قادر به مشاهده لینک نمی باشید. جهت مشاهده لینک در تالار گفتگو ثبت نام کنید. ]

رشتخوار(فروغ آفتاب) شهری است در استان خراسان رضوی در شرق ایران. این شهر در بخش مرکزی شهرستان رشتخوار قرار دارد و مرکز این شهرستان است.
جمعیت این شهردر سال ۱۳۸۵، برابر با ۵۶۰۱ نفر بوده است.

موقعیت جغرافیایی و ویژگی های طبیعی شهرستان رشتخوار با گستردگی 4360 کیلومتر مربع وسعت و مرکزیت شهری به همین نام با دو بخش مرکزی و جنگل از شمال و شمال شرقی و غربی به تربت حیدریه و از جنوب غربی و جنوب به گناباد و از شرق و جنوب شرقی به خواف محدود می شود. ارتفاع این شهرستان از سطح دریاهای آزاد 1140 متر است. شهرستان رشتخوار دارای 2172 هکتار زمین های عرصه جنگلی و 5 هکتار فضای سبز می باشد . در شهرستان رشتخوار پرورش دام ، زنبور عسل و کرم ابریشم رواج دارد و با حفر بالغ بر 100 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق توانسته اند انواع محصولات مختلف زراعی را نیز در منطقه کشت نمایند . این شهرستان دارای آب و هوای خشک و کویری بوده و فاصله آن با مرکز استان خراسان رضوی حدوداً 200 کیلو متر است.

این شهرستان دارای 70 روستا ، مزرعه ، آبادی در دو بخش و 4دهستان می باشد .

بخش مرکزی شامل شامل دهستان رشتخوار و آستانه می باشد و بخش جنگل شامل دهستان جنگل و شعبه می باشد.

شهرستان رشتخوار از نظر وضع طبیعی و ساختمان زمین منطقه ای متنوع و گوناگون است زیرا ار تفاعات جنوبی جلگه زاوه بنام کوه دو شاخ و باخزر از شمال غربی به جنوب شرقی شمال دشت رشتخوار قرار گرفته و ار تفاعات خواف جنوب دشت را احاطه نموده و دشت معمور رشتخوار را در میان گرفته اند حال آنکه منطقه صحرائی و خشک جنگل که وسعت قابل توجهی از مساحت شهرستان (نزدیک به 3/2 ) را تشکیل میدهد در جنوب غربی آن شکل متفاوتی با مناطق کوهستانی جلگه ای یاد شده دارد .

منابع موثق از جمله کشفیات و بررسی های باستان شناسی موید وجود زیستگاههای انسانی در این ناحیه از دورانهای ما قبل تاریخ و تاریخی است . بدون تردید سرزمین رشتخوار در دوران حیات خود همواره مسکن و مأوای ساکنین این منطقه بوده است . از جمله آثار برجای مانده در مناطق مختلف آن از دوره خوارزمشاهیان، تیموریان و صفویه بر رونق و آبادی این ناحیه در آن روزگار صحه می گذارد . علاوه بر آن رشتخوار در سده های دوازدهم و سیزدهم هجری نیز به دلیل توجه حاکم وقت سلطان علی خان قرائی در زمره مناطق آباد خراسان به شمار می رفت.

منبع توضیحات: ویکی پدیا

اندیشه...
ما را در سایت اندیشه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان nahyatolafar بازدید : 227 تاريخ : پنجشنبه 30 ارديبهشت 1395 ساعت: 16:24